NOAX Ad-optimizer

Optimalisatiesoftware voor advertentieplaatsingen

Het slimme algoritme van deze optimalisatiesoftware bepaalt welke advertentie het meest zal opleveren. De advertentiemanager moet met name geïnformeerd worden; een heldere interface moet duidelijk overzicht bieden over complexe informatiestromen.

Rol: prototyping; projectmanagement Bedrijf: Adscience

De Sales Optimizer van Adscience optimaliseert de plaatsing van advertenties met behulp van een geavanceerd algoritme; op basis van de meest recent behaalde resultaten wordt steeds bepaald welke advertentie de hoogste kans op een click-through biedt. Voor de realisatie van deze geavanceerde ad-optimalisatiesoftware ben ik gevraagd mee te denken over het productconcept en heb ik het interactieconcept en ontwikkelplan opgesteld en het realisatietraject gemanaged.

Adscience

Adscience is een technologiebedrijf dat zich volledig richt op de geautomatiseerde optimalisatie van webadvertenties en overige content. Het algoritme van Adscience is in staat om zeer snel (met weinig impressies) te leren. Daarmee wordt veel geld bespaard. De plaatsing geschiedt in real time houdt rekening met veel factoren en is zeer gevoelig voor veranderingen in bezoekersgedrag. Met relevantere plaatsing tot gevolg.

Comments are closed.