Thank You! Life-changing Goods

Een prachtig uitgangspunt voor iedereen, dankbaar zijn en dat uiten, is door de oprichters van dit bedrijf als leidraad genomen voor alles wat ze nu ontwikkelen.

Water is in Australie een product waar heel veel geld in omgaat, en dat overal beschikbaar is, terwijl tegelijk elders dagelijks mensen sterven door vervuild water. Die dankbaarheid, over die ruime beschikbaarheid van zo’n basaal product, werd het leidende thema voor het bedrijf ThankYou: Een gemeenschap van dankbare mensen bouwen die met elke flesje water dat ze kopen de bereidheid hebben, en dankbaarheid uiten, om water elders beschikbaar te maken: doordat ThankYou 100% van de winst hierin investeert. Deze film, die niet heel kort is maar wel de moeite waard, vertelt het uitzonderlijke verhaal van drie mensen die vanuit een simpele gedachten een hele industrie wisten te veranderen, en na water nu ook andere basics vrij distribueren daar waar het nodig is.
Business Insider heeft ook een artikel over Thankyou geschreven: How Thankyou water got the attention of Australia’s biggest retailers

Comments are closed.